Dolar 34,2697
Euro 37,6291
Altın 2.917,77
BİST 9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 26°C
Hafif Yağmurlu
Bursa
26°C
Hafif Yağmurlu
Pts 27°C
Sal 28°C
Çar 27°C
Per 27°C

Başkan Kızılhan’ın uyuşturucu ile mücadele hikayesi

27 Eylül 2024 17:05

Başkan Suat Kızılhan’ın mücadelesi hastalara umut ışığı oluyor.

Bu&Umud dernek başkanı Suat Kızılhan, Bursa’da kurduğu uyuşturucu madde bağımlısı olan insanların bu illetten kurtarmak için seferber olmuş ama nedense bazı zorluklarla mücadele ediyor. Bazen de ekonomik zorluklar onu zorlasa da mücadelesine devam ediyor.

Başkan Suat Kızılhan’ın mücadelesi hastalara umut ışığı oluyor. Başkan Kızılhan ve Umud Derneği’nin hikayesini, kuruluş amacı madde bağımlısı insanlarımızı kurtarmak için bir nebze de olsa vicdanen rahatladığını söylüyor.

Başkan Kızılhan’ın uyuşturucu madde bağımlısı olan insanları kurtarma misyonunu ve neden böyle bir mücadeleye giriştiğini anlatmak önemli.

Zorluklar ve direnç: İmkansızlıklara rağmen devam eden mücadele Suat Kızılhan’ın karşılaştığı zorluklar bile onu yolundan vazgeçirmiyor. Özellikle ekonomik sıkıntılar, yerel otoritelerden destek görmediği halde mücadelesini sürdürüyor.

Toplumsal destekten yoksun kalan başkan mücadelesinin ne kadar zor olduğunu biliyor ama umudundan vazgeçmiyor.

Toplumsal destek ve dayanışmanın önemi

Burada, toplumsal desteğin bu tür projelerde ne kadar kritik olduğuna değinebilirsiniz. Suat Kızılhan gibi insanlara toplumun nasıl daha fazla yardımcı olabileceği üzerinde durabilir, bu tür sosyal sorumluluk projelerine maddi ve manevi desteklerin gerekliliğini vurgulayabilirsiniz.

Bir umut ışığı olmak; Kızılhan’ın bu mücadeleden vazgeçmemesinin neden önemli olduğuna dikkat çekerek Başkan Suat Kızılhan’ın mücadelesinin başkalarına umut olduğunu ve bu tür projelerin gelecekte nasıl daha etkili hale getirilebileceği üzerine çalışıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.