Dolar 34,2783
Euro 37,7042
Altın 2.911,54
BİST 9.057,18
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 26°C
Az Bulutlu
Bursa
26°C
Az Bulutlu
Sal 28°C
Çar 27°C
Per 28°C
Cum 24°C

Lenovo’nun yeni tableti kağıt ekranla geliyor: Tab M12 Matte

Lenovo’nun yakında piyasaya sürülecek olan yeni tablet modeli Tab M12 Matte, kağıt gibi bir ekran ve üstün özelliklerle dikkat çekiyor.

Lenovo’nun yeni tableti kağıt ekranla geliyor: Tab M12 Matte
1 Mart 2024 20:51

Kağıt benzeri ekranlara sahip tabletlerin talebi artarken, Lenovo’nun yakında çıkacak tabletlerinden biri, ortalama bir E-Okuyucudan daha iyi özelliklerle bu kategoriye girmeye hazırlanıyor.

Lenovo Tab M12 Matte Display modelinin özellikleri

Lenovo, E-Okuyuculara benzeyen mat kağıt benzeri bir ekrana sahip yeni bir Tab M12 modeli üzerinde çalışıyor. Sızdırılan model, mevcut M12’nin teknik özelliklerini takip ediyor, ancak ekran hariç.

Parlak bir panele sahip olmak yerine, Tab M12 Matte Display tablet, 2944 x 1840 çözünürlüğünde 12.7 inçlik anti-parlama LCD ekranla geliyor. Yeni ekran türünün bir dezavantajı, yenileme hızını 60Hz ile sınırlamasıdır.

Bu, turnuva seviyesinde oyun oynamayı kolaylaştırmayacaktır, ancak filmleri izlemenizi ve daha hafif mobil oyunları oynamanızı da engellemeyecek. Ekran türü, muhtemelen oldukça iyi bir pil ömrünü de sağlayacak.

Tab M12 Matte Display, kutudan Android 13 ile çıkacak ve Android 15‘e kadar destek görecek. Bununla birlikte, Lenovo, 2027’ye kadar dört yıl güvenlik güncellemeleri getirecek. İçeride, Lenovo’nun E-Okuyucu tableti, MediaTek 7050 SoC, 8GB RAM ve 128GB dahili depolamayla gelecek.

Piyasadaki etkisi

Tab M12 Matte Display tableti tablet pazarını sarsmayacaktır, ancak Lenovo’nun seçeneği E-Okuyucu bölümünde bir etki yaratabilir. Raporlar doğruysa, M12 Matte, ister çizim yapmak ister medya tüketmek için kullanılsın, gerçekten etkileyici bir tablet olacak. Kağıt ekranlar yükselişte ve biz de göz sağlığımız için bu durumdan memnunuz.

Lenovo’nun bu yeni tabletinin E-Okuyucu ve tablet pazarlarında nasıl bir etki yaratacağını düşünüyorsunuz? Kağıt benzeri ekranlar ve bunların günlük teknoloji kullanımımız üzerindeki potansiyel etkileri hakkında neler söylenebilir? Görüşlerinizi aşağıda paylaşabilirsiniz.

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.