Dolar 34,2690
Euro 37,6583
Altın 2.915,39
BİST 9.031,64
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 27°C
Parçalı Bulutlu
Bursa
27°C
Parçalı Bulutlu
Sal 28°C
Çar 27°C
Per 28°C
Cum 25°C

Uygun fiyatlı Nothing Phone 2a için heyecanlandıran paylaşım!

Nothing, yaptığı son paylaşımla Phone 2a’yı bekleyenleri heyecanlandırdı. İşte Nothing Phone 2a özellikleri, tasarımı ve tanıtım tarihi!

Uygun fiyatlı Nothing Phone 2a için heyecanlandıran paylaşım!
28 Şubat 2024 11:30

Nothing, geçen yıllarda akıllı telefon pazarına merhaba dedi. Şirket bu alanda ürün çeşitliliğini artırmaya devam ederken, önümüzdeki günlerde Nothing Phone 2a ile karşımıza çıkacak. Akıllı telefonun lansman tarihi yaklaştıkça hakkında ortaya çıkan raporların sayısında ciddi bir artış söz konusu. Son olarak Çinli marka yaptığı son paylaşımla akıllı telefonu bekleyenleri bir hayli heyecanlandırdı. İşte Nothing Phone 2a özellikleri, tasarımı ve tanıtım tarihi!

Nothing Phone 2a özellikleri, tasarımı ve tanıtım tarihi

5 Mart 2024 tarihinde vitrine çıkacağı duyurulan Nothing Phone 2a ile ilgili yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Son olarak Çinli üretici yaptığı paylaşımla akıllı telefonun arka panel tasarımını bir kez daha gözler önüne serdi.

Paylaşıma baktığımızda akıllı telefonun beyaz renk seçeneğinin sergilendiğini görüyoruz. Dahası, arka panelinde önceki modellere benzer şeffaf bir yüzey karşımıza çıkacak. Burada ana modellerin aksine akıllı telefonun daha uygun fiyatlı hale getirilmesi için Glyph aydınlatma sisteminin sadece üst kısımlarla sınırlı tutulduğunu söyleyebiliriz. Burada yatay çift kamera kurulumunun etrafında üç LED ışık karşımıza çıkıyor.

Nothing Phone (2a) beklenen özellikleri;

  • Ekran: 120Hz yenileme hızına sahip 6,7″ FHD+ AMOLED ekran
  • İşlemci: Dimensity 7200
  • RAM ve depolama: 8 GB RAM ve 128 GB depolama; 12 GB RAM ve 256 GB depolama
  • Ana kamera: 50 Megapiksel Samsung GN9+ 50 Megapiksel JN1 arka kamera
  • Ön kamera: 32MP Sony IMX615 ön kamera
  • İşletim sistemi: Android 14 tabanlı Nothing OS 2.5
  • Yenilikler: Yeni arka tasarım, Yeniden Tasarlanan Glif

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.