Dolar 34,2783
Euro 37,7042
Altın 2.911,54
BİST 9.057,18
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 27°C
Az Bulutlu
Bursa
27°C
Az Bulutlu
Çar 27°C
Per 28°C
Cum 24°C
Cts 19°C

Tiktok sapkınlığı sürüyor: Çocuğu kanlar içindeyken…

‘Karagül’ lakabıyla TikTok’ta yayın yapan M.C.’nin çocuğu düşerek yaralandı. Kanlar içerisinde kalan çocuğunu kucağına alan M.C. yayına devam ederken kadına tepki yağdı. M.C.’nin kızını dövdüğü ve oğlunu banyoya kilitlediği görülmesi üzerine gözaltına alınarak soruşturma başlatıldı.

Tiktok sapkınlığı sürüyor: Çocuğu kanlar içindeyken…
29 Nisan 2024 10:24

Sosyal medya platformu TikTok’ta “Karagül” ismiyle yayınlar yapan ve Bursa’da yaşadığı tespit edilen M.C. adlı kadının yayınlarında çocuklarına şiddet uyguladığı görüldü. Canlı yayın sırasında kafasını kapıya çarparak yaralanan oğlunu, kafası kanamasına rağmen kucağına alarak yayınına devam ettiği görülen kullanıcının bu hareketi tepki çekti.

KIZINI DÖVÜP OĞLUNU BANYOYA KİLİTLEDİ

Söz konusu canlı yayınlar esnasında kendisine sadece sarılmak isteyen çocuklarını terslediği görülen M.C.’nin yayın esnasında 7 yaşındaki kızını dövdüğü tespit edilirken oğlunu da rahat canlı yapabilmek için banyoya kilitlediği anlaşıldı. M.C. çocuklarıyla ilgilenmediğini söyleyen sosyal medya kullanıcılarına ise hakaret etti.

CANLI YAYINDA GÖZALTI

Kafasını çarpıp yaralanan oğlu M’yi kucağına aldıktan sonra yayınını sürdüren kadının hastaneye gidip geldikten sonra iki çocuğunu da yeni tanıştığı komşusuna bırakıp yemeğe çıktığı öğrenildi.

Yemek yerken de yine canlı yayın açan kadın, polisleri görünce ise adeta şok geçirerek “TikTok benim gelir kapım. Beni şikayet edenlerden şikayetçiyim” dedi. M.C., gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dijital Medya Koordinatörü Aslan Değirmenci ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ‘Karagül’ lakaplı M.C. hakkında soruşturma başlatıldığını duyurdu.

Değirmenci paylaşımında, “TikTok’ta “Karagül” müstear isimli şahsın kendi çocuklarına uyguladığı şiddete kadar yayınladığı, sürekli nefret söylemi ile ayrıştırıcı paylaşımlara yer verdiği tespit edildi. Yapılan çalışmalar sonucunda şahsın açık kimliğine ulaşıldı, şahıs hakkında (M.C.) “Aile Hukukundan Kaynaklanan Yükümlülüğün İhlali, Kasten Yaralama, Halkı Kin Ve Düşmanlığa Tahrik Veya Aşağılama” suçlarından işlem başlatıldığı da öğrenildi” dedi.

SOSYAL HİZMETLER İNCELEME BAŞLATTI

Emniyetteki ifadesi sonrası serbest kalan M.C. ve çocukları için Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü de inceleme başlattı. M.C., serbest kalması sonrası gerçekleştirdiği canlı yayınında sosyal hizmetlerden arandığını, gözetim ve inceleme altına alındığını ifade ederek “Ne olur bana dua edin çocuklarımı elimden almasınlar” şeklinde konuştu.

ETİKETLER: , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.