Dolar 34,2697
Euro 37,6291
Altın 2.917,77
BİST 9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 26°C
Hafif Yağmurlu
Bursa
26°C
Hafif Yağmurlu
Pts 27°C
Sal 28°C
Çar 27°C
Per 27°C

TFF’den resmi açıklama geldi

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Şükrü Erdem, geniş kapsamlı çalışmaların tamamlanmasının ardından TFF standartlarına getirilen statta incelemelerde bulundu.

TFF’den resmi açıklama geldi
17 Eylül 2024 14:59

3. Lig temsilci 1923 Mustafakemalpaşa Spor’un maçlarına ev sahipliği yapacak Atatürk Stadı, 3. hafta öncesi karşılaşma oynanacak seviyeye getirildi. 2 aydır gece-gündüz çalışan ekiplerin gayreti sayesinde stat, modern ve güvenli bir spor kompleksine dönüştürülerek yeni sezonun ikinci iç saha maçına yetiştirildi.

3. Lig 3. Grup’ta 6 puanla lider bulunan Kırmızı Şimşekler, sezonun 3. haftasında 21 Eylül Cumartesi günü saat 16.30’da karşılaşacağı Çorluspor 1947 takımını ilk kez Mustafakemalpaşa Stadı’nda taraftarı önünde ağırlayacak. TFF’nin resmi sitesinde, maçın yer ve saati resmen duyuruldu.

‘TÜM HAZIRLIKLAR TAMAM’

Stadın ve spor tesislerinin son durumunu yerinde gözlemleyen Belediye Başkanı Şükrü Erdem; “Mustafakemalpaşa Atatürk Stadyumu’muz, takımımızın hafta sonu oynanacak maçı için hazırlanıyor. Sahamızın son durumunu yerinde inceledik. Tüm hazırlıklar tamam. Tüm taraftarlarımızı, takımımızın yanında görmek için sabırsızlanıyoruz” dedi.

Zemin olarak Türkiye’nin en iyi koşullarını sağlayan stat, tribünlerden soyunma odalarına, fuaye alanından çit imalatına kadar her yönden profesyonel lig koşullarına uygun hale getirildi. Yürütülen çalışmalar kapsamında, mevcut tribün altı planında soyunma odası bütün alan oluşturuldu, elektrik hatları ve duş bölümü imalatı yapıldı. Tel çit ile çevrilen yerlerde parke taşı ile kaplandı. Her bir tribün için WC, engelli tribünü, fuaye alanı, toplantı salonu, kantin, sporcular için temsilci ve gözlemci odası da yapıldı. Ayrıca ek olarak tribünlere giriş için kapı ve tahliye kapısı ile birlikte turnike tel çit imalatı yapıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.