Dolar 34,2776
Euro 37,6897
Altın 2.915,84
BİST 9.031,64
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 27°C
Az Bulutlu
Bursa
27°C
Az Bulutlu
Çar 27°C
Per 28°C
Cum 25°C
Cts 19°C

Süper Lig hasreti bu akşam sona eriyor

Trendyol Süper Lig 2024-25 sezonu, bu akşam Galatasaray-Hatayspor maçıyla başlıyor. Futbolseverlerin Süper Lig hasreti bu maçla sona eriyor.

Süper Lig hasreti bu akşam sona eriyor
9 Ağustos 2024 18:04

“Adil lig” vurgusu yapan Türkiye Spor Yazarları Bursa Şube Başkanı Mehmet Ali Ekmekçi, “Trendyol Süper Lig perdesini bu akşam Galatasaray- Hatayspor maçı ile açıyor. 

“Bu sezonunbence en önemli mottosu ‘adil lig’ olmasıdır. Geçtiğimiz sezon Galatasaray ile Fenerbahçe arasında geçen ve anormal puanlarla biten ligde rekabetçi bir anlayış kalmamıştı. 102 ve 99 puanlara ulaşılması alt sıralarda kalan takımların kalitesini ve rekabette adaletten uzak kalındığını da gösteriyor. Bu yıl Beşiktaş, Trabzonspor ve Başakşehir gibi takımların iyi kadrolar kurması ligdeki adil yarışı da sağlayacak.” diye devam etti.

Ekmekçi, “TFF’nin yeni yönetimi hakemlere adeta ültimatom verdi. Saha içi ve özellikle VAR’da hata yapanların gözünün yaşına bakılmayacak. Bu sözü verdiler, uygulamasını göreceğiz. Gerçekleşirse büyük bir adalet sağlanır ve haklı da haksız da yerini bulur. Seyir zevki yüksek maçların oynanmasını bekliyoruz. Süper Lig’e gelen yıldız isimler sayesinde ligimiz global ölçekte tanınır hale gelecektir” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.