Dolar 34,2697
Euro 37,6291
Altın 2.917,77
BİST 9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 26°C
Hafif Yağmurlu
Bursa
26°C
Hafif Yağmurlu
Pts 27°C
Sal 28°C
Çar 27°C
Per 27°C

Orhangazi‘de kapalı pazaryeri otoparkları aydınlık ve düzenli olacak

Orhangazi Belediyesi, Kapalı Pazaryeri otoparklarında kapsamlı yenileme ve iyileştirme çalışmaları başlattı.

Orhangazi‘de kapalı pazaryeri otoparkları aydınlık ve düzenli olacak
2 Ekim 2024 13:56

Bu çalışmalar çerçevesinde otoparkların ışıklandırma sistemleri yenileniyor, park alanlarının çizgileri tekrar çizilerek daha düzenli hale getiriliyor. Ayrıca, otoparklarda vatandaşların güvenli ve rahat bir şekilde araçlarını park edebilmeleri için diğer altyapı iyileştirmeleri de gerçekleştiriliyor.

Daha modern hizmet

Belediye yetkilileri, yapılan bu çalışmaların, otoparkların hem daha modern bir görünüme kavuşmasını hem de vatandaşlara daha kaliteli bir hizmet sunulmasını amaçladığını belirtti. Kapalı Pazaryeri otoparklarının yenilenmesi, özellikle kış aylarında alışverişe gelen vatandaşların konforunu artıracak. Otopark alanlarının daha güvenli hale gelmesi ve araç sahiplerinin yer bulma konusunda sıkıntı yaşamaması için park çizgilerinin yeniden düzenlenmesi de çalışmaların önemli bir parçası olarak öne çıkıyor.

Çalışmaların kısa bir süre içinde tamamlanarak otoparkların yeniden daha kullanışlı bir şekilde vatandaşların hizmetine sunulacağı açıklandı. Orhangazi Belediyesi, ilçenin ihtiyaçlarına yönelik hizmetlerini aralıksız sürdüreceğini ve vatandaşlara daha modern ve kullanışlı alanlar sunmak için çalışmaya devam edeceğini vurguladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.