Dolar 34,2592
Euro 37,6364
Altın 2.916,34
BİST 9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 27°C
Parçalı Bulutlu
Bursa
27°C
Parçalı Bulutlu
Sal 28°C
Çar 27°C
Per 28°C
Cum 25°C

Orhangazi Belediyesi’nden hayat kurtaran eğitim

AFAD Bursa İl Müdürlüğü tarafından verilen sertifikalı ilk yardım eğitimi, Orhangazi
Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürlüğü’nün organizasyonuyla belediye toplantı salonunda yapıldı.

Orhangazi Belediyesi’nden hayat kurtaran eğitim
28 Eylül 2024 15:24

Eğitimde, ilk yardım eğitmeni tarafından acil yaşam desteği, suni solunum, kalp masajı, şok cihazı tanıtım ve kullanımı, zehirlenme, yaralanma ve böcek sokması gibi konularda uygulamalı bilgiler verildi. Katılımcılar, bu konularda hem teorik bilgi edindi hem de pratik yapma fırsatı buldu.

Her çalışmada personelimiz daha eğitimli hale geliyor

Belediye Başkanı Bekir Aydın, eğitimle ilgili yaptığı açıklamada, “Belediye personelimizin bu tür eğitimlerle donanımlı hale gelmesi, hem kendi güvenlikleri hem de vatandaşlarımızın güvenliği açısından büyük önem taşıyor. AFAD Bursa İl Müdürlüğü‘ne ve eğitimi organize eden İnsan Kaynakları Müdürlüğümüze teşekkür ederim,” dedi.

Personelin bilgi ve becerileri artıyor

Eğitim, belediye personelinin ilk yardım konusundaki bilgi ve becerilerini artırarak, olası acil durumlarda daha etkili müdahalelerde bulunmalarını sağlayacak. Eğitim sonunda verilen sertifikalar, personelin bu alandaki yetkinliklerini belgeleyecek. Eğitim ayrıca onların profesyonel gelişimlerine katkıda bulunacak. Orhangazi Belediyesi ilerleyen günlerde de benzer çalışmalarını sürdürecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.