Dolar 34,2592
Euro 37,6364
Altın 2.916,34
BİST 9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 27°C
Parçalı Bulutlu
Bursa
27°C
Parçalı Bulutlu
Sal 28°C
Çar 27°C
Per 28°C
Cum 25°C

Orhangazi Belediyesi’nden maç için dev ekran

Orhangazi Belediyesi’nden maç için dev ekran
1 Temmuz 2024 12:15

Orhangazi Belediyesi, A Milli takımının Avusturya ile oynayacağı kritik maç için Cumhuriyet Meydanı’nda dev ekran kuracak. Bu sayede bütün Orhangazi milli maçı birlikte izleyebilecek. Milli maçı çok sayıda vatandaşın Cumhuriyet Meydanı’nda dev ekrandan takip etmesi bekleniyor. Belediye Başkanı Bekir Aydın, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, “ kritik milli maç için sandalyeni, minderini kap gel, coşkuyu omuz omuza yaşayalım” ifadelerini kullandı. Başkan Aydın, Bu önemli karşılaşmayı dev ekranda izleyerek, milli takıma hep birlikte destek verme çağrısında bulundu.


Maç, 2 Temmuz 2024 Salı günü saat 22.00’de Orhangazi Cumhuriyet Meydanı’nda izlenebilecek. Belediye Başkanı Aydın, bu tür etkinliklerin toplumsal dayanışmayı artırdığına ve vatandaşların bir araya gelerek milli duyguları pekiştirdiğine dikkat çekti.


Orhangazi Belediyesi, vatandaşların bir araya gelerek coşkuyu paylaşmaları için bu tür etkinliklere önem veriyor. Belediye, ilerleyen günlerde de vatandaşların ihtiyaçlarına dokunan ve toplumsal birlikteliği güçlendiren çalışmalarına devam edecek. Başkan Bekir Aydın, “hemşerilerimizin her zaman yanında olmaya, ihtiyaçlarına yönelik çalışmalar üretmeye devam edeceğiz” dedi. Etkinlik, belediyenin vatandaş odaklı çalışmalarının bir parçası olarak öne çıkıyor. Orhangazi Belediyesi’nin milli maç Spor etkinliğine vatandaşlar tarafından geniş katılım bekleniyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.