Dolar 34,2595
Euro 37,6018
Altın 2.926,81
BİST 9.158,52
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 25°C
Hafif Yağmurlu
Bursa
25°C
Hafif Yağmurlu
Pts 27°C
Sal 28°C
Çar 27°C
Per 28°C

Öğretmenlere ikinci kez nakil imkanı

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), öğretmenlere ikinci kez il içi ve iller arası nakil imkanı tanıdı. Bakanlık, öğretmenlerin talepleri doğrultusunda bu kararı aldı ve nakil sürecinin detaylarını duyurdu.

Öğretmenlere ikinci kez nakil imkanı
4 Temmuz 2024 15:54

İller Arası Nakil Başvuru Süreci

MEB tarafından yapılan açıklamaya göre, daha önce iller arası nakil hakkını kullanan öğretmenler, 11-16 Temmuz tarihleri arasında yeniden nakil başvurusu yapabilecekler. Başvuruların elektronik ortamda alınacağı belirtildi.

İl İçi Nakil Başvuru Süreci

İl içi nakil isteyen öğretmenler ise 23-26 Temmuz tarihleri arasında başvuru yapabilecekler. İl içi nakil başvurularının da e-devlet üzerinden gerçekleştirileceği ifade edildi.

Başvuru Sonuçları ve Süreç

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Tekin‘in açıklamasına göre, iller arası nakil başvuru sonuçları 18 Temmuz’da, il içi nakil başvuru sonuçları ise 30 Temmuz’da ilan edilecek. Sonuçlar, MEB’in resmi internet sitesi üzerinden ve e-devlet üzerinden duyurulacak.

Bakanlık yetkilileri, öğretmenlerin nakil sürecinde dikkat etmeleri gereken hususları da öğretmenlerle paylaşarak, sürecin adil ve şeffaf bir şekilde yürütüleceğini belirtti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.