Dolar 34,2697
Euro 37,6291
Altın 2.917,77
BİST 9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 26°C
Hafif Yağmurlu
Bursa
26°C
Hafif Yağmurlu
Pts 27°C
Sal 28°C
Çar 27°C
Per 27°C

Nilüfer’de ‘Çamlıca Kapalı Pazar Alanı’ açıldı

Nilüfer Belediyesi, Nilüfer’e modern kapalı pazar alanları kazandırmaya devam ediyor.

Nilüfer’de ‘Çamlıca Kapalı Pazar Alanı’ açıldı
3 Ağustos 2024 15:11

2 Ocak 2023’te inşaatına başlanan ve Temmuz ayı itibariyle hizmete giren Çamlıca Kapalı Pazar Alanı’nın açılış töreni gerçekleştirildi.

Törene, Dışişleri Eski Bakanı Murat Karayalçın’ın yanı sıra; Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, Mudanya Belediye Başkanı Deniz Dalgıç, CHP Bursa Milletvekilleri Hasan Öztürk ve Orhan Sarıbal, Nilüfer Eski Belediye Başkanı Turgay Erdem, Nilüfer İlçe Başkanı Özgür Şahin ve meclis üyeleri katılım sağladı.

Bu pazarın bölgenin en büyük pazarlardan biri olduğunun altını çizen Başkan Özdemir, “Kreş açılışımız olacak, parklarımızın açılışı olacak, ardından bir kültür ve tiyatro merkezinin temelini atmış oluruz. Çamlıca pazar alanında haftada iki gün pazar kuruluyor. Bu pazarlardan biri bugün kurulan üretici pazarı, Çarşamba günleri de normal pazar kuruluyor. Burası bu bölgenin en büyük pazarlarından biri ve en fazla ilgi gören pazar. Üretici pazarlarında sadece üreticilerimiz sadece kendi yetiştirdikleri ürünleri satabiliyor. Vatandaş da doğrudan üreticiden aracısız ürün alabiliyor” dedi.

CHP Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, “CHP’li Belediyeleri engellemeye gücünüz yetmeyecek. Tasarruf dediler, SGK borçları dediler ama güneşi balçıkla kapatmazlar. Bu ülkeyi yaşanabilir hale getireceğiz. Hep birlikte bu ülkenin tüm sorunlarını çözeceğimize olan inancımızla hepinizi selamlıyorum” şeklinde konuştu.

Dışişleri Eski Bakanı Murat Karayalçın ise şu ifadeleri kullandı:

“Şadi Özdemir, benim uzun zamandan beri yoldaşımdır. Nilüfer’de çok başarılı sonuçlar elde edeceklerine yürekten inanıyorum. Belediye Başkanlarının yönetimin sürekliliği açışından yaptıkları jestleri önemseyen biriyim. Başkan Özdemir’in eski Belediye Başkanına teşekkür etmesini büyük bir jest olarak görüyorum. Hem önceki Belediye başkanımız Turgay Erdem’i hem de Şadi Özdemir’i yürekten kutluyorum. Bu hizmet alanı çok önemli, çarşamba ve cuma pazarı ayrı, çok önemli bir örnektir. Toplum merkezi inşa ediliyor. Türkiye’de yerle yönetimler güçlerini kanıtladılar. Önce covid salgını sırasında çok başarılı hizmetler verdiler, ardından deprem nedeniyle olağanüstü bir başarı ortaya koydular. CHP’li belediyeler çok başarılı örnekler verdiler. Üretici ve tüketici burada bir araya gelecekler. Pazar yerimizin hayırlı olmasını diliyorum.”

Protokol konuşmalarının ardından kurdele kesilerek pazar alanı açılışı gerçekleşti.

Haber: Sultan Denli / Gülistan Akdemir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.