Dolar 34,2697
Euro 37,6291
Altın 2.917,77
BİST 9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 26°C
Hafif Yağmurlu
Bursa
26°C
Hafif Yağmurlu
Pts 27°C
Sal 28°C
Çar 27°C
Per 27°C

Mustafakemalpaşa’da Zafer Bayramı coşkuyla kutlandı

Bağımsızlık ve özgürlük aşkının sembolü olan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mustafakemalpaşa’da coşkuyla kutlandı.

Mustafakemalpaşa’da Zafer Bayramı coşkuyla kutlandı
31 Ağustos 2024 12:12

Mustafakemalpaşa’da 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama törenleri, Cumhurluk Alanı’na çelenk sunulması ile başladı. Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Şükrü Erdem, Mustafakemalpaşa Kaymakamı Mehmet Okur ve protokol üyeleri katılım sağladı.

Akşam saatlerinde düzenlenen fener alayı ile Mustafakemalpaşa’nın sokakları aydınlandı. Etibank’dan başlayarak, Cumhurluk Alanı’ nda sona eren Fener Alayı’nda konuşma yapan Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Şükrü Erdem ‘’30 Ağustos, Türk milletinin kaderini değiştiren, tarihe altın harflerle yazılmış bir dönüm noktasıdır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde kazanılan büyük zaferin 102. yıl dönümünde, bize miras kalan bu kutsal emaneti geleceğe taşıyarak o büyük zaferin ruhunu yüreklerimizde yeniden canlandırıyoruz. Bizi bir arada tutan en güçlü bağ, vatan sevgisidir. Bize her zaman en zorlu anlarda bile güç vermiştir. Bu meydanda bir araya gelen her bir yürek, bu toprakların ne kadar kıymetli olduğunu bir kez daha hatırlatmaktadır. Bu zaferi bize armağan eden Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk‘ü ve şanlı ordumuzun her bir kahramanını saygı ve rahmetle anıyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramı’mız kutlu olsun. Ne mutlu Türküm diyene!‘’ ifadelerini kullandı.

Sabahın erken saatlerinde başlayan etkinlikler, Eksi Altı ve Özge Öztimur’un sahne performanslarıyla devam etti. Müzik şölenine katılmak için Adnan Menderes Meydanı’nı dolduran Mustafakemalpaşa halkı, gecenin tadını doyasıya çıkardı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.