Dolar 34,2592
Euro 37,6364
Altın 2.916,34
BİST 9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 27°C
Parçalı Bulutlu
Bursa
27°C
Parçalı Bulutlu
Sal 28°C
Çar 27°C
Per 28°C
Cum 25°C

Mustafakemalpaşa Spor, liderliğini sürdürdü

Nesine 3. Lig temsilcisi1923 Mustafakemalpaşa Spor, taraftarı önündeki yenilgiye rağmen zirve yolundaki rakiplerinin de puan kaybettiği haftada liderliğini sürdürdü.

Mustafakemalpaşa Spor, liderliğini sürdürdü
24 Eylül 2024 13:29

Nesine 3. Lig’de 3. hafta geride kalırken, 16 takımlı 3. Grup’ta lider değişmedi.

Gruptaki en yakın takipçilerinin puan kaybettiği haftada 1923 Mustafakemalpaşa Spor, evinde Çorlu Spor 1947’ye 1-0 yenilmesine rağmen 6 puanla zirvedeki yerini korudu. Çorlu maçı, Paşa’nın bu sezon taraftarı önüne çıktığı ilk karşılaşma olarak kayıtlara geçerken, 2 aylık bir çalışma sonucu yenilenen Mustafakemalpaşa Atatürk Stadı da yeni görüntüsüyle tam not aldı.

2.315 koltuk kapasiteli statta taraftar takımını yalnız bırakmazken, Kaymakam Mehmet Okur, Belediye Başkanı Şükrü Erdem, Kulüp Başkanı Burak Selamet de zorlu mücadeleyi heyecanla takip edenler arasındaydı.

İlk 2 haftada Çankaya’yı 2-0, Alanya’yı ise 3-2’lik skorlarla geçen ve sezona iyi bir başlangıç yapan Kırmızı Şimşekler’in, Çorlu mücadelesinde özellikle ilk yarıda ortaya koyduğu futbol beğeni topladı. 6. dakikada talihsiz bir golle yenik duruma düşen kırmızı-lacivertli takım, skoru değiştirecek 4 net gol pozisyonu bulmasına rağmen skor üstünlüğünü bir türlü ele geçiremedi.

Rakip takımın gol dışında ceza sahası içine giremediği mücadelenin ikinci yarısında ise teknik direktör Polat Çetin’in hamleleri sonucu değiştirmeye yetmedi. Çorlu takımının, erken attıkları golü korumak adına 90 dakika boyunca yerden kalkmaması ve maçın orta hakemi Ali Rıza Altunbakır’ın müsamahası seyir zevkine gölge düşürdü. 1-0’lık Çorlu yenilgisi, ilk 2 haftada 5 gol atan Paşa’nın fileleri havalandıramadığı bir maç oldu.

1923 Mustafakemalpaşa Spor, ilk puan kaybı ve yenilgisini evinde almasına rağmen stadı dolduran kırmızı-lacivertli taraftarlar, futbolcuları maç sonrası tribünlere çağırarak destek verdi.

Zirve takipçileri Aliağa, 1922 Konya, 52 Ordu ve Efeler 09’un da puan kaybettiği hafta da Paşa, 6 puanla liderlik koltuğunda oturmayı sürdürdü.

3. Lig 3. Grup’ta Küçükçekmece Sinop kendi evinde Çankaya’yı, Karabük İdman Yurdu ise deplasmanda Viranşehir’i 2-0’la geçti. Yozgat Bozok’un 52 Ordu ile, Efeler 09’unda Aliağa ile 1-1 berabere kaldığı haftada, Bayburt Özel İdare Osmaniye’yi 1-0 mağlup etti. 1922 Konya ise Pazar Spor karşısında golsüz berabere kalırken, Ayvalık Gücü gollü maçta Alanya’yı 3-2 yendi.

PAŞA ORDU’YA KONUK OLACAK

1923 Mustafakemalpaşa Spor, ligin 4. haftasında 29 Eylül Pazar günü 52 Ordu Spor FK’ya konuk olacak.  Zorlu maç, saat 19.00’da Yeni Ordu Stadı’nda oynanacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.