Dolar 34,2518
Euro 37,6459
Altın 2.887,60
BİST 9.044,89
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 27°C
Hafif Yağmurlu
Bursa
27°C
Hafif Yağmurlu
Çar 27°C
Per 30°C
Cum 24°C
Cts 20°C

Karacabey’de ulaşımda yeni dönem

Karacabey’de Ulaşımın Yeni Yüzü: Başkan Karabatı’nın İstekleriyle Otobüs Sefer Saatleri ve Şehir İçi Ulaşım Yenilendi.

Karacabey’de ulaşımda yeni dönem
14 Haziran 2024 11:39

Karacabey Belediye Başkanı Fatih Karabatı, Bursa Büyükşehir Belediyesi BURULAŞ Genel Müdürlüğü’ne atanan Fahrettin Beşli‘yi ziyaret etti. Bu ziyarette, Karabatı, şehir içi ve şehirler arası ulaşımda saat güncellemesi talebini iletti. Bu talep sonucunda, Bursa – Karacabey arası otobüs sefer saatleri 07.00’a çekildi ve şehir içi ulaşımda ek seferler düzenlendi.

Karabatı’nın talepleri doğrultusunda, Bursa’dan Karacabey’e seyahat eden ve mevcut sefer saatleri nedeniyle mağdur olan vatandaşlar için 901 numaralı otobüs hattının sefer başlangıç saati 07.30’dan 07.00’a çekildi. Ayrıca, akşam saatlerinde iş veya derslerden dönen öğrenciler ve diğer vatandaşlar için 914 ve 912 numaralı şehir içi minibüs hatlarının çalışma saatleri de 22.00’a kadar uzatıldı.

Başkan Karabatı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Ziyaretimizin olumlu sonuçlanması ilçemiz adına mutluluk verici. Bu gelişmeyle Bursa’dan Karacabey’e gelen vatandaşlara zaman kazandırırken, şehir içinde akşam hareketliliğini uzatmak da esnafımıza ve vatandaşlarımıza yardımcı olacak. BURULAŞ Genel Müdürü Fahrettin Beşli’ye teşekkür ederim.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.