Dolar 34,2405
Euro 37,6220
Altın 2.884,47
BİST 9.044,89
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 27°C
Hafif Yağmurlu
Bursa
27°C
Hafif Yağmurlu
Çar 27°C
Per 30°C
Cum 24°C
Cts 20°C

İnegöl-Bozüyük Karayolunda çalışma

Kara yollarındaki yapım, bakım ve onarım çalışmalarının sürdüğü bölgelerde hız sınırlarına uyulması ve trafik işaretlerine dikkat edilmesi önem taşıyor. Bursa-İnegöl-Bozüyük yolunun 40-44. kilometrelerinde asfalt yenileme çalışmaları nedeniyle İnegöl’den Bursa’ya gidiş yönü trafiğe kapatıldı. Bu nedenle ulaşım, Bursa-İnegöl yönünden çift yönlü olarak sağlanıyor.

İnegöl-Bozüyük Karayolunda çalışma
6 Ağustos 2024 11:09

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, Anadolu Otoyolu’nun 0-2. kilometrelerinde Gebze Ücret Toplama İstasyonu’nun Serbest Geçiş Sistemi‘ne dönüştürülmesi için çalışmalar yürütülüyor. Bu sebeple, Gebze gişelerinden otoyola girişler kapatıldı ve sürücüler alternatif olarak D-100 Karayolu’na yönlendiriliyor. Otoyoldan çıkışlar ise servis yolundan kontrollü bir şekilde yapılmakta.

Bursa-İnegöl-Bozüyük yolunun 40-44. kilometrelerinde asfalt yenileme çalışmaları nedeniyle İnegöl-Bursa istikameti trafiğe kapatılarak, ulaşım Bursa-İnegöl istikametinden iki yönlü sürdürülüyor.

Yol Durumu Güncellemeleri:

  • Anadolu Otoyolu’nda Yeniçağa ile Bolu Doğu kavşakları arasındaki 20-22. kilometrelerde üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle İstanbul yönü trafiğe kapatıldı. Ulaşım, diğer yön üzerinden çift yönlü olarak sağlanmaktadır.
  • Anadolu Otoyolu’nda Abant ve Kaynaşlı kavşakları arasında, İstanbul yönünde tünel portal yapısının uzatılması ve viyadüklerde genleşme derzi yenileme çalışmaları devam ediyor. Sürücüler, Abant Kavşağı’ndan D-100 Devlet Yolu’na yönlendirilerek Kaynaşlı Kavşağı’ndan tekrar otoyola dönebilirler.
  • Ankara-Kırıkkale yolunun 25-27. kilometrelerindeki yapım çalışmaları nedeniyle her iki yöndeki ulaşım servis yollarından yapılmaktadır.
  • Salihli-Kula-Uşak yolunda 33-38. kilometrelerde yapılan yol çalışmalarından ötürü ulaşım, bölünmüş yolun bir kısmından çift yönlü olarak sağlanmaktadır.
  • Pendik-Şile yolunun 12-13. kilometrelerinde Paşaköy Kavşağı’ndaki çalışmalar nedeniyle kavşağa giriş ve çıkış kolları ile Paşaköy Mahallesi’ne yönlendiren kollar trafiğe kapatıldı. Sürücülerin trafik işaret ve yönlendirmelerine dikkat etmeleri gerekmektedir.
  • Diyarbakır-Elazığ yolunun 25-27. kilometrelerinde yapılan çalışmalar sebebiyle ulaşım, sol şeritten çift yönlü olarak devam etmektedir.
  • Bartın-Safranbolu yolunda 2-15. kilometrelerde asfalt kaplama çalışmaları yapılıyor. Bu nedenle sürücülerin trafik işaretlerine uymaları önemlidir.
  • Artvin-Erzurum yolunda 0-37. kilometreler arasında, 20 tünel ve çevresindeki drenaj sistemleri bakım, onarım ve temizlik çalışmaları yapılmaktadır. 9 Ağustos’a kadar her gün 08.00-17.30 saatleri arasında ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanacaktır.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.