Dolar 34,2592
Euro 37,6364
Altın 2.916,34
BİST 9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 27°C
Parçalı Bulutlu
Bursa
27°C
Parçalı Bulutlu
Sal 28°C
Çar 27°C
Per 28°C
Cum 25°C

İlk maç Mustafakemalpaşa’da oynanacak

1923 Mustafakemalpaşa Spor, TFF 3. Lig’de 2024-2025 sezonunun açılış maçını Mustafakemalpaşa’da oynayacak.

İlk maç Mustafakemalpaşa’da oynanacak
7 Eylül 2024 13:53

TFF’nin daha önce Bursa-Minareli Çavuş Tesisleri’nde oynanacağını duyurduğu 1923 Mustafakemalpaşa-Çankaya Spor arasındaki 1. hafta karşılaşması, stattaki çalışmaların tamamlanması üzerine Mustafakemalpaşa’ya alındı. TFF yetkilileri, Belediye Başkanı Şükrü Erdem ile birlikte statta incelemelerde bulunarak değerlendirmeler yaptı. 2 aydır gece-gündüz çalışan ekiplerin gayreti sayesinde stat yeni sezonun ilk haftasına yetiştirilerek, modern ve güvenli bir spor kompleksine dönüştürüldü  

Kulübün 2. Başkanı Gökhan Demir ise sosyal medyadan bir paylaşım yaparak, 8 Eylül Pazar günü saat 16.30’da başlayacak 3. Lig 3. Grup mücadelesinin Mustafakemalpaşa Atatürk Stadı’nda oynanacağını açıkladı.

Demir, maç öncesi ‘bilet bizden, destek sizden’ kampanyası başlattıklarını belirterek; “Bu sezonun ilk maçında, heyecanımızı ve enerjimizi paylaşmak için sizleri Mustafakemalpaşa’daki evimizde, kendi sahamızda görmek istiyoruz. Takımımızın başarısı için hep birlikte tribünleri coşturma zamanı. Gelin, ilk maçımızda yanımızda olun ve bu özel anı hep birlikte yaşayalım” dedi.

Öte yandan TFF resmi sitesinde Bursa-Yıldırım Spor olarak yazan kulübün ismi 1923 Mustafakemalpaşa Spor olarak değiştirildi. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.