Dolar 34,2776
Euro 37,6897
Altın 2.915,84
BİST 9.031,64
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 25°C
Hafif Yağmurlu
Bursa
25°C
Hafif Yağmurlu
Pts 27°C
Sal 28°C
Çar 27°C
Per 28°C

Icardi’den Lionel Messi itirafı

Süper Lig ekibi Galatasaray’ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, basın mensuplarına konuştu.

Icardi’den Lionel Messi itirafı
20 Haziran 2024 14:06

Arjantinli futbol yıldızı Mauro Icardi, Galatasaray‘la son iki sezonda Süper Lig şampiyonluğu yaşadıktan sonra ülkesinin basınına çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Icardi, Arjantin’in Dünya Kupası’nı kazanmasının ardından Lionel Messi ile aralarında geçen bir diyaloğu paylaştı. “Kendimden daha çok sevindiğimi söyleyebilirim” diyen Icardi, Messi ve Angel Di Maria gibi Arjantin’in büyük yıldızlarının uzun yıllar süren çabalarının Katar’da karşılığını bulduğunu vurguladı. Icardi, “Yıllarca acı çektikten sonra başardıkları şey çok değerli. Her zaman söylediğim gibi, Angel Di Maria ve Leo Messi için kendimden daha çok sevindiğimi söyledim” ifadelerini kullandı.

Mauro Icardi’nin Arjantin Milli Takımı‘yla ilişkisi ise son yıllarda sorunlu oldu. Icardi, son olarak milli formayı 21 Kasım 2018’de giydi. Bu tarihten sonra ise milli takıma davet edilmedi. Bazı iddialara göre, Messi ile Icardi arasında bir kriz yaşandığı ve bu nedenle Messi’nin Icardi’nin milli takıma davet edilmesine karşı çıktığı belirtilmişti.

Icardi, Arjantin Milli Takımı’nda 8 maçta görev alırken 1 gol atmış ve toplamda 473 dakika sahada kaldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.