Dolar 34,2697
Euro 37,6291
Altın 2.917,77
BİST 9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 26°C
Hafif Yağmurlu
Bursa
26°C
Hafif Yağmurlu
Pts 27°C
Sal 28°C
Çar 27°C
Per 27°C

Gürsu’da yoğun kötü koku şikayetleri: Vatandaşlar çözüm bekliyor

Kurtuluş Mahallesi başta olmak üzere farklı bölgelerinde sabah ve akşam saatlerinde yoğun bir kötü koku hissedilmeye başladı.

Gürsu’da yoğun kötü koku şikayetleri: Vatandaşlar çözüm bekliyor
14 Eylül 2024 16:06

Son 3-4 gündür Gürsu’nun Kurtuluş Mahallesi başta olmak üzere farklı bölgelerinde sabah ve akşam saatlerinde yoğun bir kötü koku hissedilmeye başladı. Mahalle sakinleri, Instagram’daki Gürsu Gündem sayfasına yaptıkları şikayetlerde durumu dile getirerek yetkililerden acil çözüm beklediklerini belirtti.

Bir vatandaş, “Bu gece dışarıdan gelen koku yüzünden gerçekten uyuyamadık. Camları kapatsak bir dert, kapatmasak ayrı dert. Lütfen acil çözüm bulunsun” diyerek yaşadıkları sıkıntıyı ifade etti.

Bir başka vatandaş ise “Akşam kanlı bir koku oluyor. Önce çöpler kokuyor sandım ama bu koku herkeste varmış. Gündüz yok, akşam oluyor” dedi.

Bazı vatandaşlar kokunun şiddetinden şikayet ederek, hayvan leşinden daha beter bir koku olduğunu belirtti. “3 gün sabah erken saatlerde ve gece 11’den sonra aşırı pis bir koku var, kanlı et kokusu gibi. Pencereleri bile kapatıyoruz ama evin içine sızıyor” diyerek durumu detaylandırdılar.

Kokunun kaynağı henüz tespit edilememiş olup, yetkililerden bu konuda herhangi bir açıklama yapılmadı. Gürsu halkı, özellikle çöplerin yoğun koku yaydığını belirterek çözüm için bir an önce harekete geçilmesini bekliyor.

Halk yetkililerden açıklama bekliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.