Dolar 34,2697
Euro 37,6291
Altın 2.917,77
BİST 9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 26°C
Hafif Yağmurlu
Bursa
26°C
Hafif Yağmurlu
Pts 27°C
Sal 28°C
Çar 27°C
Per 27°C

Gürsu’da kan donduran olay

Babasını öldürdü, annesini yaraladı sonra polise teslim oldu. Şok olay Gürsu TOKİ’de yaşandı.

Gürsu’da kan donduran olay
29 Ağustos 2024 09:29

Gürsu ilçesi İpekyolu Mahallesi‘nde, Selahattin K. ve kimliği öğrenilemeyen eşi arasında bilinmeyen bir sebepten tartışma çıktı. Tartışmaya, çiftin en büyük oğlu A.K. da dahil oldu. A.K., mutfaktan aldığı bıçakla babasını ve annesini defalarca bıçakladı. Panikleyen A.K., kardeşlerini alarak evden çıktı ve bir süre sonra 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak kendisini ihbar etti.

Olay yerine gelen jandarma ve sağlık ekipleri, evin kapısının kapalı olması nedeniyle içeri giremedi. Çilingir yardımıyla eve giren ekipler, baba Selahattin K.’yi ölü, annesini ise ağır yaralı buldu. Sağlık ekipleri, anneye olay yerinde ilk müdahaleyi yaptıktan sonra hastaneye kaldırdı; annenin durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Olay sonrası A.K. gözaltına alınarak jandarma karakoluna götürüldü. Kardeşleri ise koruma altına alındı. Aynı binada yaşayan komşular, yaşanan olaydan dolayı tedirginlik yaşadıklarını belirtti. Ailenin iki hafta önce binaya taşındığı ve çevreden tanınmadığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.