Dolar 34,2592
Euro 37,6364
Altın 2.916,34
BİST 9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 27°C
Parçalı Bulutlu
Bursa
27°C
Parçalı Bulutlu
Sal 28°C
Çar 27°C
Per 28°C
Cum 25°C

Gemlik küçükkumla mahallesindeki iskele kapatıldı

Gemlik Küçükkumla Mahallesinde bulunan iskele çürük olduğu ve çökme riski bulunduğu için kapatıldı.

Gemlik küçükkumla mahallesindeki iskele kapatıldı
6 Temmuz 2024 12:35

Gemlik ilçesine bağlı Küçükkumla Mahallesi’nde bulunan bir iskele, çürük olduğu ve çökme riski bulunduğu gerekçesiyle Bursa Valiliği tarafından kapatıldı. İskele üzerindeki olta balıkçılarının kullanımına kapatılan yapı, artık sadece İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) seferleri için kullanılabilecek.

Bursa Valiliği tarafından yapılan açıklamada, iskelenin güvenlik tedbirleri kapsamında demir korkuluklarla çevrildiği ve vatandaşların can güvenliği açısından kullanımının yasaklandığı belirtildi. İskelede olta balıkçılığı yapanların yanı sıra, bölgedeki diğer kullanıcıların da risk altında olduğu ifade edilerek, kararın bu doğrultuda alındığı vurgulandı.

Gemlik Küçükkumla Mahallesi’nde yer alan iskele, özellikle yerel halk tarafından sıkça kullanılan bir noktaydı. Ancak yapısal güvenlik endişeleri nedeniyle alınan bu karar, bölge sakinleri arasında tedirginlik yarattı. Yetkililer, iskelenin güvenliği sağlanana kadar kapatılmasının önemli olduğunu ve gelecekte yapılacak çalışmalarla ilgili olarak sürecin takip edileceğini belirttiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.