Dolar 34,2592
Euro 37,6364
Altın 2.916,34
BİST 9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 27°C
Parçalı Bulutlu
Bursa
27°C
Parçalı Bulutlu
Sal 28°C
Çar 27°C
Per 28°C
Cum 25°C

Erkan Şekeroğlu, Ak Parti Gürsu İlçe Başkanlığı görevinden istifa etti

Erkan Şekeroğlu, yaklaşık 19 aydır sürdürdüğü Ak Parti Gürsu İlçe Başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Erkan Şekeroğlu, Ak Parti Gürsu İlçe Başkanlığı görevinden istifa etti
3 Ekim 2024 15:20

Ak Parti Gürsu İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden Erkan Şekeroğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Şekeroğlu açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Saygıdeğer dava arkadaşlarım çok değerli Gürsu’lu hemşerilerim yaklaşık 19 aydır büyük onurla ve şerefle yapmış olduğum Ak Parti Gürsu İlçe Başkanlığı görevimden affımızı isteyerek istifa ettim.
Bu kutlu davada Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan‘a yol arkadaşı olmaktan Allah’ıma şükürler olsun büyük şeref duydum Bizlere bu görevde yanımızda olan tüm siyasi büyüklerimize teşekkür ediyorum. Her zaman bu kutlu davanın bir neferi olmaktan onur ve gurur duydum.
15.Mart.2023 tarihinde göreve geldiğim tarihten itibaren bir çok başarılar elde ettik. Genel seçim ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Bursa genelinde en başarılı ilçe olduk. Yerel seçimlerde aynı başarı ile en yakın takipçimize %100 fark atarak Ak Parti’nin kalesi Gürsu olduğunu tekrar kanıtladık. Meclis üyesi sayımızı 15 iken 17 meclis üyesine çıkardık. Göreve geldiğim tarihinde itibaren bütün olumsuzluklara rağmen Gürsu Ak parti üyelik sayısını artırarak yaklaşık 2.000 üye kazandırdık. 30 günde 610 üye kazandırarak yapılması zor üye rozet programı düzenledik. Yeni dönemde Meclis üyemiz sayımız 17 olan değerli dava dostlarımın 13 tanesi farklı demografik yapıya sahip Ak Parti tarihinde bir ilk bu kadar zengin mozaik bir meclis üyesi listesi oluşturduk. Yerel seçimler biter bitmez 1 Nisan 2024 tarihinde itibaren tüm hemşerileri derneklerini teşekkür ziyaretinde bulunduk. Toplamda 52 dernek ziyaretleri yaptık. Yine yerel seçimlerden sonra tüm köy mahalle ziyaretleri ve muhtarlarımıza hayırlı olsun ziyaretleri düzenledik. Tüm vatandaşlarımızın iyi gününde ve kötü günlerinde yanında olmaya çalıştık. Seçimlerde çalmadık kapı sıkmadık el gitmedik cadde sokaklar bırakmadık. Yaşlı ve engelli vatandaşlarımızın yanlarında olduk hayır dualarını istedik. Yerel seçimlerde ramazan ayı olması nedeniyle büyük azimle çalışan kadın kollarımıza çok teşekkür ederim. Gençlik kollarımızın bizlere vermiş olduğu enerji ile sahurlara kadar çok çalıştılar seçimlerde düğün havasında gibi süslemedik yer bırakmadılar. Velhasıl çok çalıştık ve kazandık. Biz ne yaptıysak inandığımız davanın lideri Recep Tayyip Erdoğan için yaptık Allah’ın izniyle yapmaya da devam edeceğiz.

Öncelikle;
Cumhurbaşkanımız ve Genel başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a Ak Parti Genelbaşkan vekilimiz Efkan Ala Sanayi Ticaret Tabi Kaynaklar Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı, Bursa milletvekilimiz Mustafa Varank Ak Parti Bursa Milletvekillerimize Ak Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan ve yönetimine
Ak Parti Bursa Koordinatörlerimize Ak Parti Gürsu ilçe teşkilatında beraber yol yürüdüğümüz dava arkadaşlarıma Ak Parti Gürsu Kadın kolları başkanımız Zehra Demirel Aslan ve yönetimine Ak Parti Gürsu Gençlik kolları başkanımız Adem Tokgöz ve yönetimdeki değerli kardeşlerimize Ak Parti Gürsu mahalle başkanlarıma ve yönetimlerine Ak Parti Gürsu değerli meclis üyesi arkadaşlarıma Büyük ahenk ve uyumlu çalışmalarından dolayı Gürsu Kaymakamımız Naif Yavuz ve tüm kurum müdürleri ve amirlerine Gürsu ilçemizde bulunan birbirinden değerli tüm dernek ve oda başkanlarına Her zaman yanımızda olan15 mahalle muhtarlarımıza En büyük teşekkürü bizlere büyük destek veren güzel ilçem Gürsu’lu hemşerilerime Allah sizlerden razı olsun. Haklarınızı helal ediniz bu süreçte istemeyerek kırdığımız olduysa özür dilerim.

Yeni sayfalarda görüşmek üzere Allah’a emanet olun her bir sonun yeni bir başlangıcı olur.”


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.