Dolar 34,2572
Euro 37,5903
Altın 2.881,06
BİST 8.961,64
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 28°C
Hafif Yağmurlu
Bursa
28°C
Hafif Yağmurlu
Çar 27°C
Per 30°C
Cum 24°C
Cts 20°C

Ergene Velimeşespor – Bursaspor maçı hangi kanalda?

Bursaspor bugün deplasmanda Ergene Velimeşespor ile karşı karşıya gelecek. Peki Ergene Velimeşespor – Bursaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Bursa Ajansı sizin için derledi.

Ergene Velimeşespor – Bursaspor maçı hangi kanalda?
22 Eylül 2024 12:00

Pablo Martin Batalla yönetimindeki Bursaspor zirvedeki yerini korumak için sahaya galibiyet parolasıyla çıkacak.
Futbolseverler ekip arasındaki müsabaka için “Ergene Velimeşespor – Bursaspor maçı hangi kanalda? Ergene Velimeşespor – Bursaspor maçı ne zaman, nerede, saat kaçta ve hangi kanalda” şeklinde aramalarda bulunuyor.

Ergene Velimeşespor – Bursaspor maçı saat kaçta?

Ergene Velimeşespor – Bursaspor arasında bugün Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu’nda oynanacak olan müsabaka 16.30’da başlayacak.

Ergene Velimeşespor – Bursaspor maçı hangi kanalda?
Ergene Velimeşespor – Bursaspor mücadelesini canlı olarak Line TV kanalından yayınlanacak.
Mücadele canlı olarak Line TV Youtube kanalından da yayınlanacak. Bursaspor mücadelesini Bursa Ajansı Haber Merkezi aracılığıyla da takip edebilirsiniz.
Bursaspor Haberleri Bursa Ajansında.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.