Dolar 34,2697
Euro 37,6291
Altın 2.917,77
BİST 9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 26°C
Hafif Yağmurlu
Bursa
26°C
Hafif Yağmurlu
Pts 27°C
Sal 28°C
Çar 27°C
Per 27°C

Eliz Cengiz Kimdir? Gelinim Mutfakta’nın yeni yarışmacısı hakkında tüm detaylar

Haber spikeri Eliz Cengiz, 2 Eylül 2024’te Gelinim Mutfakta yarışmasına katıldı. Peki, kimdir bu yeni yarışmacı? Aslen nereli, kaç yaşında? Tüm detaylar burada!

Eliz Cengiz Kimdir? Gelinim Mutfakta’nın yeni yarışmacısı hakkında tüm detaylar
2 Eylül 2024 22:24

Haber spikeri Eliz Cengiz, 2 Eylül 2024 tarihinde Gelinim Mutfakta yarışmasına katıldı ve büyük ilgi topladı. Geçtiğimiz hafta finalinde elenen İrem’in yerine yarışmaya dahil olan Eliz Cengiz’in kim olduğu, aslen nereli olduğu, kaç yaşında olduğu gibi detaylar izleyiciler tarafından merak ediliyor.

Eliz Cengiz, televizyon dünyasında tanınan bir isim olup, şimdi de mutfak yeteneklerini sergilemek için Gelinim Mutfakta’da mücadele ediyor. İzleyiciler, onun yarışmadaki performansını ve sosyal medyadaki paylaşımlarını yakından takip ediyor.

İşte Eliz Cengiz hakkında merak edilen her şey

1982 doğumlu olan Eliz Cengiz, 2024 yılı itibariyle 42 yaşındadır. Bursalı olan Cengiz, Bursa Ajansı‘nın genel yayın yönetmenliği ve haber spikerliği görevlerini yürütmektedir. Yakın zamanda 22 yaşındaki Umutcan Karabela ile nişanlanarak sosyal medyada büyük ilgi gören Cengiz, şimdi de mutfaktaki yeteneklerini sergilemek üzere Gelinim Mutfakta yarışmasına katılmıştır.

Eliz Cengiz, kariyeri ve özel hayatıyla gündemden düşmeyen isimlerden biri olmaya devam ediyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.