Dolar 34,2747
Euro 37,6495
Altın 2.907,82
BİST 9.122,51
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 27°C
Az Bulutlu
Bursa
27°C
Az Bulutlu
Çar 27°C
Per 28°C
Cum 25°C
Cts 19°C

Büyükşehir Meclisi’nden Bursaspor’a büyük destek

Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi, Bursaspor’a sürekli gelir getirecek imar planı değişikliğini oy birliğiyle onayladı.

Büyükşehir Meclisi’nden Bursaspor’a büyük destek
18 Eylül 2024 11:58

Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi‘nin Eylül ayı ikinci oturumu, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in başkanlığında gerçekleştirildi. Oturumda, gündem maddeleri ve öneriler ele alındı. 1/5.000 ve 1/1.000 ölçekli Nazım İmar Planı’nda spor alanı olarak belirlenen bir arazinin, Bursaspor’a sürekli gelir sağlamak amacıyla ‘ticaret alanı’, ‘akaryakıt ve servis istasyonu alanı’ ve ‘sosyal tesis alanı’na dönüştürülmesine yönelik yapılan itiraz raporu oy birliğiyle kabul edildi.

Bursaspor taraftarına teşekkür

Bursaspor’un artık güçlenmeye başladığını vurgulayan Başkan Mustafa Bozbey, kulübün her zaman yanında olacaklarını ve destek sunacaklarını açıkladı. Bursaspor’un Süper Lig’e yükseleceğine inandığını dile getiren Bozbey, gerekli desteği hem Meclis hem de Bursa Büyükşehir Belediyesi olarak sürekli sağladıklarını ve sağlamaya devam edeceklerini belirtti. Bursaspor’un bir Bursa markası olduğunu hatırlatan Başkan Bozbey, “Bursaspor, hepimizin markasıdır. Bursa’da doğanın da doyanın da bu markaya sahip çıkma sorumluluğu vardır. Bu sorumluluğu herkesin hissetmesi gerekir. Pazar günü müthiş bir duygu yaşadık. Bu markanın ne kadar değerli olduğunu Pazar günü gördük. Şehir dışından birçok arkadaşım aradı. ‘Süper Lig’de görmediğimiz bir hava, Bursa’ya hakim olmuş. O stadyum neydi öyle?’ dediler. Büyük Bursaspor taraftarına yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

“Hedef, Süper Lig”

Bundan sonra üç puanların arka arkaya geleceğini söyleyen Başkan Bozbey, “Hedefimiz Süper Lig. Süper Lig’de çok daha başarılı bir Bursaspor olacaktır. Enes Çelik kardeşimizi, yönetimini, futbolcularımızı, teknik ekibimizi ve orada çalışan herkesi yürekten kutluyorum. Başarılar diliyorum. Hep beraber Bursaspor’un geleceğine olumlu bir imza atmak sorumluluğundayız. Meclis’te bu sorumluluğu hissediyor. Pazar günkü heyecanın artarak devam etmesini, Bursaspor’un üstün başarılar göstererek Süper Lig’e ulaşmasını istiyoruz” dedi.

Haber: Fatmanur Şen / Sinan Cimcimoğlu

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.