Dolar 34,2563
Euro 37,6505
Altın 2.909,31
BİST 9.041,18
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 26°C
Hafif Yağmurlu
Bursa
26°C
Hafif Yağmurlu
Pts 27°C
Sal 28°C
Çar 27°C
Per 27°C

BURULAŞ eski genel müdürü Fidansoy’dan çağrı!

BURULAŞ eski genel müdürü Levent Fidansoy, BBBUS seferlerinin sözleşmesini uzatmayan İstanbul Havalimanı’nı (İGA) hakkında dava açılması gerektiğini söyleyerek, ”BURULAŞ uğradığı zarar ve Bursalıların hakları için dava açmalıdır” dedi.

BURULAŞ eski genel müdürü Fidansoy’dan çağrı!
9 Nisan 2024 19:33

BBBUS ve İstanbul Havalimanı (İGA) arasındaki seferlerin 15 Nisan tarihinde son bulacağı açıklanmıştı. 
BURULAŞ eski Genel Müdürü Levent Fidansoy bu açıklamanın ardından sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulundu. 

BURULAŞ eski Genel Müdürü Levent Fidansoy’un paylaşımı şu şekilde;
“BBBUS IGA seferlerinin tek taraflı sözleşme uzatılmaması nedeni ile iptal edildiğini medyadan öğreniyoruz.
Medyada Burulaş’ın veya iganın açıklamasından değil bilet alan yolculara gelen iptal sms’in den öğreniyor.
Daha da tuhaf olanı IgA 19 Mart’ta Burulaş’a sözlü uzatmayacagı beyanında bulunduğu gün, istanbul seyahat ile yeni sözleşme imzalamıştır.
Halbuki hizmet sözleşmeleri (ki burada IgA nın değil Burulaş’ın Bursa halkına hizmeti vardır. IgA sadece durak yeri tahsis etmektedir) bir sorun yoksa otomatik uzar. IgA art niyetli ve kasıtlı hareket etmiştir.
Burulaş talebin artması ve artacagı düşüncesi ile 11adet (sanırım )yeni otobüs almıştı.Benzer olaylar Muğla ve İstanbul da da oldu. Dava sonucu sorun çözüldü.
Burulaş uğradığı zarar ve Bursalıların hakları için dava açmalıdır.
BBBUS 2017 de başlattığımız sabiha gökçen seferleri ile şehirlerarası otobüs taşımacılığa yeni bir konsept getirdi. Güvenli, tam zamanında varan, hızlı taşımacılık yolcuların temel beklentileri idi. Sabiha Gökçen yanı sıra İstanbul’a seyahat eden yolcularda tercih etmeye başladı. Metro açılınca 15 dk da bir sefer olur demiştim, oldu. IgA inşa halinde idi, ilk müracaatı yapmıştık.Saw dan heryere uçuş olmaması nedeni ile mecburen IgA ya giden Bursa’lıların ihtiyaçları da daha sonra ilk attığımız adım takip edilerek çözülmüştü.
Diğer firmaların halen güvensiz,bir çok yere girip çıkıp, minibüs gibi uzun seyahat sürelerine sahip olması 4,5-5saatte Esenlere gidebilmeleri, metro açıldıktan sonra 3 saate (2h,15dak +35dak) Gayrettepe’ye ulaşmaları da istanbul Avrupa yakası içinde BBBUS un tercih edilmesini sağladı.
Otobüs firmalarının halen yolcuyu ve yolcu beklentilerini düşünmeden hareket ettiklerini, örnegin: izmir otobanında çok iyi mola yerleri olmasına rağmen otoban kmlerce çıkıp susurlukta sağlıksız yerlerde mola verdiklerini görüyoruz. Umarım bbbusu örnek alan çıkar.”

Nöbetçigazete

ETİKETLER: , , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.