Dolar 34,2595
Euro 37,6018
Altın 2.926,81
BİST 9.158,52
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 25°C
Hafif Yağmurlu
Bursa
25°C
Hafif Yağmurlu
Pts 27°C
Sal 28°C
Çar 27°C
Per 28°C

Bursalı’dan önemli adım

Türkiye’nin önde gelen havlu ihracatçısı Bursalı, yenilikçi çözümleri ve çevik yaklaşımıyla küresel büyümesini sürdürürken, sürdürülebilirlik hedeflerine uygun yeni iş modellerine geçiş yaptı.

Bursalı’dan önemli adım
30 Temmuz 2024 17:09

Türkiye’nin en büyük havlu ihracatçısı Bursalı, yenilikçi çözümleri ve müşteri odaklı yaklaşımıyla globalleşme yolunda önemli adımlar atıyor ve geleceğe yönelik vizyonunu yeni iş modelleriyle belirliyor.

Sürdürülebilir kalkınma hedeflerini destekleyen Bursalı, çevre dostu teknolojilerin gelişimini ve yaygınlaşmasını kararlı bir şekilde desteklerken, sürdürülebilirlik hedefleri doğrultusunda yeni bir iş modeline geçiş yaptı.

Çevik işletme anlayışıyla değişen dünya koşullarına hızla uyum sağlayan Bursalı, Türkmenistan’da yabancı ortaklı ilk havlu üretim tesisini kurarak sektörde bir ilke imza attı. Yeni iş modelinde verimliliği artırmayı hedefleyen Bursalı, globalleşme yolculuğunda güçlü adımlar atmayı planlıyor.

Sürdürülebilirlik Hedeflerine Katkı Sağlayacak Yeni Strateji

Bursalı’nın sürdürülebilirlik hedeflerine önemli katkılarda bulunacak bu stratejik adım, rekabet gücünü korurken kârlılığı artırmayı ve verimliliği yükseltmeyi amaçlıyor. Şirketin, tekstil endüstrisinin daha sürdürülebilir bir geleceğe yönelmesine önemli katkılarda bulunması bekleniyor.

Bursalı İcra Kurulu Başkanı Alper Bursalı, dünya ticaretindeki zorluklara rağmen küresel büyümeye devam ettiklerini belirtti. Türkmenistan’da üretim faaliyetlerine başlamalarının, küresel rekabet ortamında öne geçmek için attıkları adımlardan biri olduğunu ifade eden Bursalı, “Dünya hızla değişiyor ve biz de bu değişime uyum sağlıyoruz. Jeopolitik avantajlardan faydalanmak amacıyla uluslararası arenada yerimizi aldık ve Türk markası olarak uluslararası başarıyı hedefliyoruz” dedi.

Çevresel Etkileri Asgariye İndiren Üretim Süreçleri

Bu hamleleri ile karbon ayak izini önemli ölçüde azaltacaklarını dile getiren Bursalı, yeni pazarların dinamiklerine uygun ürün ve hizmetler geliştireceklerini kaydetti. Bursalı, uluslararası alandaki varlıklarını daha da güçlendireceklerini dile getirerek, “Küresel büyümenin bir parçası olarak kendimizi sürekli geliştiriyor, ürün ve hizmet portföyümüzü yeniliyoruz. Bu yolculuğumuzda sürdürülebilirlik ve sosyal sorumluluk ilkelerimizden de ödün vermiyoruz. Çevresel etkileri minimize eden üretim süreçleri ve sosyal sorumluluk projelerimizle toplumsal faydaya da önem veriyoruz.” diye konuştu.

Yeni Dünya Düzenine Uyum Sağlıyor

Küresel arenada teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek üretim süreçlerine entegre eden Bursalı, yeni dünya düzenine uyum sağlamak için stratejik adımlar atıyor. Teknolojiyi üretim süreçlerine entegre ederken, markalaşma çalışmalarını küresel düzeyde geliştirmek için stratejik planlar oluşturuyor. Yenilikçi çözümler ve yeni nesil teknolojilerle sektöre katkı sağlamak adına projeler geliştirmeye devam edeceklerini belirten Bursalı, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak küresel büyümelerini sürdüreceklerini de vurguladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.