Dolar 34,2592
Euro 37,6364
Altın 2.916,34
BİST 9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 27°C
Parçalı Bulutlu
Bursa
27°C
Parçalı Bulutlu
Sal 28°C
Çar 27°C
Per 28°C
Cum 25°C

Bursa Valisi Erol Ayyıldız’a teşekkür ve takdir ziyareti

19 Eylül 2024 10:59

TÜİK Başkan Yardımcısı Dr. Aydın Keskin Kadıoğlu, Ankara’dan Bursa Valimize hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

(TÜİK) Başkan Yardımcısı Dr. Aydın Keskin Kadıoğlu, Ankara’dan Bursa Valimize hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Bursa, tarihi, kültürel ve ekonomik açıdan Türkiye’nin en önemli şehirlerinden biri olarak her zaman güçlü bir yönetim vizyonuna ihtiyaç duymuştur. Bu anlamda, Valimiz Erol Ayyıldız’ın görev süresince sergilediği liderlik ve özveri, şehrimize kattığı değerle derin bir takdiri hak etmektedir.

Sayın Erol Ayyıldız, uzun yıllardır kamu hizmetinde gösterdiği kararlılık ve adanmışlıkla tanınan bir isimdir. Görev yaptığı iller sırasıyla Zonguldak, Aydın, İzmir, Eskişehir, Emniyet Genel Müdürü ve Bursa Valisi olarak hizmetlerine devam ediyor.

Görev yaptığı her şehirde halkın ihtiyaçlarına duyarlı, çözüm odaklı ve şeffaf bir yönetim anlayışı benimseyerek bulunduğu yere anlamlı izler bırakmıştır.

Bursa Valiliği görevinde de aynı sorumluluk bilinciyle hareket etmekte ve şehrimizin her alanda daha da ileriye gitmesi için özverili bir çalışma yürütmektedir.

Valimiz Ayyıldız, eğitimden sağlığa, ekonomiden turizme pek çok alanda önemli projelere öncülük etmiş; özellikle sanayi ve ticaretin can damarı olan Bursa’nın ekonomik gelişimine büyük katkılar sunmuştur. Bununla birlikte, şehrin tarihi mirasını koruma ve turizmi geliştirme çalışmaları da takdire şayandır.

Bursalıların gönlünde kısa zamanda taht kuran mütevazı kişiliği ve halkla iç içe olma gayreti, onun yöneticilik anlayışının en temel unsurlarından biridir.

Kamu yönetiminde tecrübe ve birikim, başarıya giden yolun en önemli yapı taşlarından biridir.

Sayın Erol Ayyıldız da bu tecrübesiyle Bursa’nın geleceğini inşa ederken, her daim halkın refahını ön planda tutarak ilimize yeni bir vizyon kazandırmaya devam etmektedir.

Bu vesileyle, Bursa Valimiz Erol Ayyıldız’a hizmetlerinden dolayı minnet ve şükranlarımızı sunar, başarılarının devamını dileriz.

Bursa’mızın her geçen gün daha güzel bir geleceğe yürümesinde, onun liderliğinde daha nice güzel başarılara imza atılacağına olan inancımız tamdır.

Örnek Valimiz Erol Ayyıldız, Bursa’daki somut projelerine yer vererek çalışmalarına son sürat devam ediyor.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.