Dolar 34,2697
Euro 37,6291
Altın 2.917,77
BİST 9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 26°C
Hafif Yağmurlu
Bursa
26°C
Hafif Yağmurlu
Pts 27°C
Sal 28°C
Çar 27°C
Per 27°C

Bursa-Orhaneli yolunda çalışma ve yol düzenlemesi

Kara yollarındaki yapım, bakım ve onarım çalışmalarının sürdüğü kesimlerde, hızın azaltılması ve trafik işaretlerine uyulması önem arz etmektedir.

Bursa-Orhaneli yolunda çalışma ve yol düzenlemesi
17 Ağustos 2024 10:33

Karayolları Genel Müdürlüğü Yol Durumu Bültenine Göre:

  • Bursa-Orhaneli Yolu: 78-82. kilometreler arasında yapım çalışmaları nedeniyle trafik akışı kontrollü olarak sağlanmaktadır.
  • Anadolu Otoyolu: Körfez-İzmit Batı kavşakları arasında, 73-81. kilometrelerde İstanbul-Ankara yönünde üstyapı çalışmaları devam ediyor. Bu sebeple, 22.00-06.00 saatlerinde O-4 TEM Otoyolu tamamen kapalı olacak; sürücüler Körfez Kavşağı’ndan D-100 devlet yoluna yönlendirilecektir.
  • Aydın-Denizli Otoyolu: Buharkent-1 Kavşağı çıkışında yapılan çalışmalar nedeniyle ulaşım yolun bir kısmından kontrollü olarak sağlanmaktadır.
  • Anadolu Otoyolu: Abant-Kaynaşlı kavşakları (Bolu Dağı Geçişi) arasında, İstanbul yönünde tünel portal yapısı ve viyadüklerde genleşme derzi yenileme çalışmaları sürmektedir. Sürücüler Abant Kavşağı’ndan D-100 devlet yoluna yönlendirilip Kaynaşlı Kavşağı’ndan tekrar otoyola giriş yapabilirler.
  • Aydıncık-Silifke Yolu: 20-27. kilometreler arasında (Büyükeceli-Yanışlı kesimi) patlatmalı yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak devam etmektedir.
  • Adapazarı-Mekece Yolu: 8-10. kilometrelerdeki bakım çalışmaları nedeniyle ulaşım, taşıma üzerinden gidiş-geliş şeklinde sağlanmaktadır.
  • Zonguldak-Devrek-Mengen Yolu: 9-10. kilometreler arasında ve Kayseri-Niğde Yolu’nun 8-13. kilometrelerinde yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım, bölünmüş yolların bir kısmından iki yönlü olarak gerçekleştirilmektedir.
  • Beşikdüzü-Trabzon Yolu: 0-57. kilometreler arasında bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle saat 18.00’e kadar her iki yönde ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanacaktır.
  • Kaş-Elmalı Yolu: 5. kilometresindeki Felen Köprüsü’ndeki yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak devam etmektedir.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.