Dolar 34,2544
Euro 37,6250
Altın 2.880,15
BİST 9.044,89
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 28°C
Hafif Yağmurlu
Bursa
28°C
Hafif Yağmurlu
Çar 27°C
Per 29°C
Cum 24°C
Cts 20°C

Bizim Nazım perdelerini açıyor

HND Sanat bünyesinde kurulan tiyatro atölyesi kursiyerleri ilk oyunları ‘Bizim Nazım’ı ünlü sanatçı Ruhi Sarı ile sahneye taşımaya hazırlanıyor.

Bizim Nazım perdelerini açıyor
6 Haziran 2024 11:00

HND Yatırım Danışmanlık bünyesinde Bursa’da kurulan HND Sanat Atölyesi kursiyerleri ilk tiyatro oyunlarını sahnelemek için sabırsızlanıyor. Nazım Hikmet’in hikayesini anlatacakları ‘Bizim Nazım’da ünlü sanatçı Ruhi Sarı ile aynı sahneyi paylaşacak olan kursiyerler, hünerlerini oyuncunun er meydanında gösterecek. Oyunda Nazım Hikmet’i canlandıracak olan Ruhi Sarı, amatör tiyatrocularla birlikte rol alarak HND Sanat Atölyesi kursiyerlerine tam destek verecek.

OYUNUN GELİRİ HATAY’A

Öte yandan sürprizlerle dolu oyunun bilet gelirinin tamamının BUSADER Federasyonu tarafından deprem bölgesi olan Hatay Samandağ’da yaptırılan okula aktarılacağını belirten HND Yatırım Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Hande Yörükoğlu, kendisinin de en az oyuncular kadar heyecanlı olduğunu söyledi. Oyunun provasını Hande Yörükoğlu ile birlikte izleyen Sanart BUSADER Başkanı Sinem Uğurgün ise “Oyunun provası bile heyecan verici. 12 Haziran akşamı bu anlamlı oyunu Hatay’daki depremzede öğrencilere destek olmak içi kaçırmayın” dedi.

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.