Dolar 34,2776
Euro 37,6897
Altın 2.915,84
BİST 9.031,64
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 27°C
Az Bulutlu
Bursa
27°C
Az Bulutlu
Çar 27°C
Per 28°C
Cum 25°C
Cts 19°C

Başkan Dündar 4.dönem için seçim startını vewrdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti Bursa Belediye Başkan Adayları tanıtımında 4. dönem için aday gösterilen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar seçim startını verdi.

Başkan Dündar 4.dönem için seçim startını vewrdi
8 Şubat 2024 14:24

Gözler partilerin yerel seçim stratejilerine çevrilmişken Cumhur İttifakı, 3 dönemdir başkanlık görevini başarıyla sürdüren Mustafa Dündar’ı Osmangazi Belediye Başkan Adayı olarak belirledi. Başkan Dündar 4. dönem gururunu yaşarken basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Mövenpick Otel’de gerçekleştirilen açıklamaya AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Adnan Kurtuluş ve yönetimi de katılım gösterdi.
 

Ülkenin pandemi ve deprem gibi büyük felaketlerle mücadele ettiğini belirten Başkan Dündar bu süreçlerde belediyelerin etkin bir şekilde görev aldığını söyledi.
Dündar, “Umarım bu afetler tekrar yaşanmaz.Bu süreçlerin hepsinde belediyelerimiz etkin görev aldı. Belediyemizin 440 çalışanı deprem bölgesinde görev aldı. Enkaz kaldırma, aşevi projeleri 100 prefabrik evleriyle destek sağladık. Ülkemiz ekonomik yönden zorluklarla karşı karşıya kaldı.Yatırımlara ve masraflara karşılık ülkemizin geliştiğini görüyoruz. Bu noktada 65 milyon lira kamulaştırmaya para harcayarak güzel işlere vesile olduk. Planlı ve programlı çalışma ile ilerliyoruz” dedi. 

“TARİHİ DOKU ÖNCELİKLİ PROJE OLMALI” 
Panorama Müzesi’nin kentsel dönüşüm projesi olduğunu vurgulayan Başkan Dündar, “Projeyi hayata geçirdiğimizde 10 yıl sonra hisarın sanal görüntüsünü gerçeğini yaşayacağız dedik. Orası turistlerin buluşma yeridir. Tarihi dokunun bundan sonraki süreçte de öncelikli proje olması gerektiğini biliyoruz” şeklinde konuştu. 
“HİSARIN VİZYON PROJESİNİ ORTAYA KOYDUK”
İpek Yolu projesinin de çalışmalarına devam ettiklerinin altını çizen Mustafa Dündar, “O bölgenin sosyal dokusunu dikkate alarak oradaki vatandaşlarımızla toplantı yaptık. Hisarın vizyon projesini ortaya koyduk.Sümbüllü bahçe konağı, Oruçbey caddesi, arkeolojik kazı parkını çevresine  kazandırdık, bu saydıklarım birbirini tamamlayan projeleridir” açıklamasında bulundu.

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.