Dolar 34,2544
Euro 37,6250
Altın 2.880,15
BİST 9.044,89
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 28°C
Hafif Yağmurlu
Bursa
28°C
Hafif Yağmurlu
Çar 27°C
Per 29°C
Cum 24°C
Cts 20°C

Başkan Yılmaz pazarcı esnafı ile buluştu

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank ve İlçe Başkanı İrfan Akkaya ile birlikte Değirmenlikızık Semt Pazarı esnafıyla buluştu.

Başkan Yılmaz pazarcı esnafı ile buluştu
8 Ekim 2024 14:57

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, saha ziyaretleri kapsamında Değirmenlikızık Mahallesi’ni ziyaret edip kurulan semt pazar yerinde pazarcı esnafı ve vatandaşla bir araya geldi. AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank ve AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı İrfan Akkaya ile birlikte pazar tezgâhlarını tek tek ziyaret ederek esnafa hayırlı işler temennisinde bulunan Başkan Oktay Yılmaz, esnafın taleplerini dinleyip notlarını aldı. Yıldırım Belediyesi olarak ilçede yaşayan tüm vatandaşların hizmetin en güzelini alabilmesi için çalışmalar yürüttüklerinin altını çizen Başkan Oktay Yılmaz, semt pazarlarının bölge sakinlerinin, temel ihtiyaç maddelerine doğrudan ve en uygun fiyata ulaşabildiği yerler olduğunu hatırlattı.

MODERN, SAĞLIKLI, GÜVENLİ

Günlük yaşamın bir parçası olan pazar alışverişini sağlıksız ortamlardan modern mekanlara taşıdıklarını kaydeden Başkan Yılmaz, “Hemşehrilerimizin güvenli ve hijyenik ortamlarda alışveriş yapabilecekleri kapalı pazar yerlerini ilçemize kazandırıyoruz. Bunu yaparken, sadece bir gün kullanılıp haftanın diğer günleri âtıl kalacak yapılar yerine, otoparkları, sosyal tesisleri ve ortak kullanım alanları ile haftanın 7 günü yaşayan tesisler yaparak, insanlarımızın istifadesine sunuyoruz. Bu hedef doğrultusunda geçtiğimiz dönem yürüttüğümüz 7 proje kapsamında Yıldırım’a 40 bin metrekare pazar alanı kazandırdık. Bu dönemde çalışmalarımızı artırarak sürdüreceğiz” diye konuştu. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.