Dolar 34,2663
Euro 37,6462
Altın 2.916,14
BİST 9.031,64
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 26°C
Az Bulutlu
Bursa
26°C
Az Bulutlu
Sal 28°C
Çar 27°C
Per 28°C
Cum 24°C

Büyükşehir’de burs başvuruları başlıyor

Büyükşehir Belediyesi’nin mesleki ve teknik Anadolu lisesi ve üniversite öğrencilerine sağladığı ‘BURSKOOP Burs Desteği’ için başvurular, 7-14 Ekim tarihleri arasında yapılabilecek.

Büyükşehir’de burs başvuruları başlıyor
7 Ekim 2024 15:06

Sanayi kenti Bursa’nın ara kademe eleman ihtiyacını karşılamak için meslek liselerine de burs sağlayan Büyükşehir Belediyesi, 2024-2025 eğitim ve öğretim döneminde üniversite öğrencileri ile mesleki ve teknik anadolu lisesi öğrencileri için vereceği BURSKOOP Burs Desteği’ne başvurular başlıyor. Burs başvuruları, 7-14 Ekim tarihleri arasında www.burskoop.com internet adresinden online olarak yapılacak. Başvuru sürecinde istenecek belgelere, başvuru şartlarına ve başvurunun nasıl yapılacağına dair bilgilere öğrenciler yine BURSKOOP’un internet sitesinden ulaşabilecek. www.burskoop.com internet adresinden online olarak alınan başvurular, belirlenen kriterlere göre incelenecek ve kriterleri sağlayan öğrencilere BURSKOOP Burs Desteği sağlanacak. Başvuru yapan öğrenciler, sonuçlarını incelemeler tamamlandıktan sonra kişisel BURSKOOP hesaplarından görebilecek.

Sosyal belediyecilik ilkesi ile Bursa’yı sağlıklı bir geleceğe taşımak için çalışmaları sürdürdüklerini söyleyen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, eğitimin her alanında öğrencilere ve velilere destek olduklarını belirtti. Yeni eğitim ve öğretim yılında üniversite öğrencilerine ve mesleki ve teknik Anadolu lisesi öğrencilerine burs vereceklerini ifade eden Başkan Bozbey, belirlenen kriterlere uyan tüm öğrencilere bursların verileceğini ifade etti. BURSKOOP’un internet sitesinden belirlenen tarihler arasında başvuruların yapılmasını isteyen Başkan Bozbey, sonuçların kısa sürede açıklanarak öğrencilere bildirileceğini dile getirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.