Dolar 34,2230
Euro 37,6226
Altın 2.885,46
BİST 9.044,89
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 27°C
Hafif Yağmurlu
Bursa
27°C
Hafif Yağmurlu
Çar 27°C
Per 30°C
Cum 24°C
Cts 20°C

TOFAŞ Kaptanı Tolga Geçim, Antalya Kampını değerlendirdi

Kaptan Tolga Geçim, Antalya kampında “İyi anlaşan bir takım oluşturduk. Herkes en iyi versiyonunu sahaya yansıtmaya çalışıyor” dedi.

TOFAŞ Kaptanı Tolga Geçim, Antalya Kampını değerlendirdi
19 Eylül 2024 12:43

TOFAŞ Basketbol, yeni sezon hazırlıklarını Antalya kampında sürdürüyor. Kaptan Tolga Geçim, 2024-2025 sezonu öncesinde kamp sürecini değerlendirerek, “Yeni bir takım olduğumuzu ve oyuncuların birbirine alışma sürecinin iyi gittiğini” belirtti. 12 Ağustos’ta başlayan çalışmalarının ikinci etabı 4 Eylül’den bu yana Antalya’da devam ediyor.

Tolga, “Antalya’da güzel bir hazırlık kampı geçiriyoruz. Zorlu ve iyi maçlar oynuyoruz. Saha içinde eksiklerimizi görüp düzeltmeye çalışıyoruz. Sezonun başlamasına 3 hafta var ve bu süre zarfında en iyi şekilde hazırlanacağımızı düşünüyorum” dedi.

Yeni kadronun uyum sürecine de değinen Tolga, “Bu sezon geçen seneye göre çok farklıyız. Basketbol her sene hızlanıyor ve bu yılki takım kadrosu buna daha uygun. Yerli ve yabancı oyuncular olarak iyi bir ekip oluşturduk” ifadelerini kullandı.

Kaptan Geçim, Bursalı basketbolseverlerden destek beklediklerini vurgulayarak, “Hedefimiz her zaman yüksek. FIBA Europe Cup’ta şampiyonluk istiyoruz ve Türkiye liginde de ilk 4’e kalmayı hedefliyoruz. Taraftarımız bizim en büyük kuvvetimiz, tüm maçlarımıza bekliyoruz” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.