Dolar 34,2579
Euro 37,6223
Altın 2.888,01
BİST 9.044,89
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 28°C
Az Bulutlu
Bursa
28°C
Az Bulutlu
Çar 27°C
Per 29°C
Cum 24°C
Cts 19°C

TEP Rozet Töreninde emekli hakları vurgusu

Türkiye Emekliler Partisi (TEP) Bursa İl Teşkilatı’nda rozet takma töreni düzenlendi.

TEP Rozet Töreninde emekli hakları vurgusu
20 Ağustos 2024 10:18

TEP Osmangazi İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen rozet takma törenine TEP Genel Başkanı Oktay Akçın, İl Başkanı Zeki Ekren, Osmangazi İlçe Başkanı Müberra Özdemir’in yanı sıra  il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı.

TEP Genel Başkanı Oktay Akçın rozet takma töreninde yaptığı konuşmada, partinin kuruluşundan bu yana emeklilerin hak ettikleri kaliteli ve insanca yaşamı sağlamak için mücadele ettiğini belirtti:

“Emeklilerimizin haklarını koruduğumuzda, tüm çalışan emekçilerimizin haklarını da korumuş olacağız. Çünkü her çalışan bir emekli adayıdır. Sadece emekliler değil, köylümüz, işçimiz, çiftçimiz, memurumuz için de mücadele ediyoruz. Çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceğinden endişe duymayacağı bir ülke için çalışıyoruz. Kadınlarımızın eşit, özgür ve güvenli bir ortamda başarı öykülerini yazabileceği bir Türkiye hayali kuruyor ve bu hayalimizi gerçekleştirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Arkadaşlarımız dün olduğu gibi bugün de kararlılıkla ve azimle çalışmaya devam edecekler. Bizler refah dolu bir Türkiye için bir araya geldik. Gayemiz ve mücadelemiz bir. Biz bir oldukça, yatağına aç giren bir çocuk kalmayacak, geleceğinden şüphe duymayan gençlerimiz, korku ve şiddet sarmalıyla mücadele eden kadınlarımız, engellilerimiz ve yaşlılarımız olmayacak. Çünkü TEP her zaman yanlarında olacak.”

Konuşmanın sonunda il ve ilçe teşkilatları yönetim kurulu üyelerine rozetleri TEP Genel Başkanı Oktay Akçın tarafından takıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.