Dolar 34,2604
Euro 37,5978
Altın 2.878,53
BİST 8.935,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 26°C
Çok Bulutlu
Bursa
26°C
Çok Bulutlu
Per 29°C
Cum 25°C
Cts 20°C
Paz 21°C

Orhangazi Belediyesi’nden sağlıkta örnek hizmetler

Orhangazi Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla vatandaşlarına sunduğu sağlık
hizmetleriyle dikkat çekiyor.

Orhangazi Belediyesi’nden sağlıkta örnek hizmetler
8 Ağustos 2024 15:11

Belediye Başkanı Bekir Aydın‘ın ikinci döneminin ilk 90 gününde, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Sağlık İşleri Koordinatörlüğü çalışmalarıyla toplam 3286 hizmet verildi.

Başkan Aydın, ilk döneminde de beğeni toplayan bu hizmetlerin devam ettiğini vurguladı. Sağlık alanında yapılan hizmetler arasında, hasta nakil minibüsleriyle Bursa’daki hastanelere ulaştırılan 2153 vatandaş, hasta nakil ambulanslarıyla hizmet verilen 206 kişi, çeşitli hastanelerden alınan 374 randevu ve evde bakım hizmetlerinden yararlanan 553 kişi yer alıyor.

Başkan Bekir Aydın, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Sağlık her şeyin önünde gelir. Biz de bu düşünceyle göreve geldiğimiz günden itibaren vatandaşlarımıza hizmet veriyoruz. Sosyal belediyecilik çerçevesinde yaptığımız bu hizmeti ilerleyen zamanlarda da geliştirerek sürdüreceğiz. Bu başarılı çalışmaları gerçekleştiren tüm sağlık birimi personelimize teşekkür ediyorum,” dedi.

Orhangazi Belediyesi, diğer ilçelere örnek olacak şekilde sağlık hizmetlerini sürdürmeye kararlı. Başkan Aydın’ın liderliğinde, belediye ikinci dönemin ilk 90 gününde de vatandaşlarına sağlık alanında önemli destekler sunmaya devam etti. Belediye, bu hizmetlerin geliştirilerek yapılacağını belirterek, çalışmalarını aralıksız sürdüreceğini ifade etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.