Dolar 34,2721
Euro 37,6826
Altın 2.920,83
BİST 9.093,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 28°C
Az Bulutlu
Bursa
28°C
Az Bulutlu
Çar 27°C
Per 29°C
Cum 24°C
Cts 19°C

Osmangazi’de Erkan Aydın dönemi başladı

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nde Osmangazi Belediye Başkanı seçilen Erkan Aydın, belediye binasında düzenlenen törenle görevi Mustafa Dündar’dan devraldı.

Osmangazi’de Erkan Aydın dönemi başladı
5 Nisan 2024 16:04

Türkiye hafta sonu yerel yöneticilerini seçmek için sandık başına gitti.
Osmangazi’deki seçmenlerin çoğunluğunun oyunu alarak başkanlık koltuğuna oturan Erkan Aydın dün mazbatasını almıştı. Bugün ise Başkan Aydın, Osmangazi Belediyesi’nde gerçekleştirilen törenle görevine resmen başladı.
Düzenlenen devir teslim törenine CHP Bursa Milletvekilleri Hasan Öztürk ve Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, CHP Osmangazi İlçe Başkanı Cengiz Çelikten ve çok sayıda basın mensubu katılım gösterdi.

“KİMSENİN ÜZERİNE LEKE BIRAKMADAN DEVREDİYORUZ” 
Önceki dönem Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, seçim döneminin yoğun geçtiğini belirterek, “Çok yoğun bir seçim dönemi geçirdik. Vatandaşlarımız sandıkta tercihini belli etti. Belediye Başkanlığı zor bir görevdir, halkla bütünleşiyorsun. Osmangazi büyük bir ailedir. Bursa’da Osmangazi’de bu göreve seçilmek onurludur. Bursa vakıf şehridir o yüzden hizmet üretirken önümüz açılır. Osmangazi’de 15 yıldır görev yapıyoruz. Kimsenin üzerinde leke bırakmadan görevi devrediyoruz. Biz büyük işler yaptık. Buna örnek olarak Panorama, BAREM, Macera Bursa projelerimizi sayabiliriz. Hisar başlı başına devasa bir projedir. Biz bunlar için 10 yıldır çalışıyoruz, adım adım danışarak ilerledik.  Bursa kazanacak, siz de kazanacaksınız. Projelerimize baktığınızda Bursa’nın tarihi ortaya çıkar. Son projemiz olan Osmangazi Meydanı’na baktığımızda gerçek bir kentsel dönüşüm projesidir”dedi.

 

ETİKETLER: , , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.