SON DAKİKA
Dolar 34,2721
Euro 37,6826
Altın 2.920,83
BİST 9.093,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 27°C
Az Bulutlu
Bursa
27°C
Az Bulutlu
Çar 27°C
Per 28°C
Cum 25°C
Cts 19°C

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramına yakışan başarı

Mobile Legends: Bang Bang (MLBB) Türkiye Ligi 3. sezonunda, üst üste üçüncü kez Türkiye şampiyonu olmayı başaran Fire Flux, bu büyük başarıyla oyunun global turnuvalarından biri olan MLBB Mid Season Cup 2024 (MSC 2024)’a katılmaya hak kazandı.

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramına yakışan başarı
20 Mayıs 2024 16:09

Sezon boyunca gösterdiği üstün performansla ligi 24-4 toplam skorla birinci sırada tamamlayan Fire Flux Esports, Upper Bracket yarı finalinde önce The Prestige ekibini 2-1, ardından Upper Bracket final aşamasında Vatangame Esports takımını 3-0 geçerek adını Grand Final‘a yazdırdı. Lower Bracket Finalinden gelen rakibi S2G Esports’u büyük finalde açık ara farkla eleyerek bir kez daha Türkiye’nin en iyisi olmayı başardı.

Fire Flux Mobile, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramına yakışır bir performansla Türkiye Ligi’nde üst üste 3’üncü kez şampiyon olmayı başardı.

Fire Flux Esports, 3 milyon dolar ödül havuzuna sahip MSC 2024 Riyad yolcusu

Türkiye Ligi şampiyonu olarak MLBB MSC 2024‘e Main Stage‘den başlama hakkını elde eden Fire Flux Esports, Riyad‘da düzenlenecek ve 3 milyon dolar ödül havuzuna sahip turnuvada en yüksek payı almak için mücadele edecek. 

Uluslararası arenada ülkemizi temsil edecek olan Fire Flux Esports, bu prestijli turnuvada yeteneklerini ve tecrübesini bir kez daha konuşturacak.

Geçmiş başarılar geleceği şekillendiriyor

Fire Flux Esports, geçtiğimiz yılın dünya şampiyonasında 120 bin dolarlık büyük ödülü kazanarak zaferini kutlamıştı, bir önceki turnuvada ise dünya çapında en iyi 3 takım arasına girerek adını espor tarihine yazdırmıştı. 

Fire Flux Mobile MLBB kadrosu:

  • Tecrübe Koridoru: Barış Ali ‘Alien’ Çakır
  • Orman: Sidar ‘Tienzy’ Menteşe 
  • Orta Koridor: Ahmet Taha ‘Rosa’ Batır
  • Altın Koridoru: Emre ‘sunshine’ Sarı
  • Dolaşım: Furkan ‘APEX47’ Akbulut
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.